9.5.2016

Kanava Tietopalvelut myy Premis-liiketoiminnan

Kanava Tietopalvelut Oy ja Premis Suomi Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Premis Suomi Oy ostaa Kanava Tietopalvelut Oy:lta Premis-liiketoiminnan. Saman aikaisesti Kanava Tietopalvelut Oy myy Microsoft Dynamics CRM -liiketoimintansa XRM Finland Oy Ltd:lle. Kaupat astuvat voimaan 9.5.2016. 

Kanava Tietopalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt Premis-isännöintijärjestelmän. Kotimainen Premis on isännöintialalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa alalla käytössä olevat useat eri ohjelmistot. Premiksen avulla isännöitsijät pääsevät tehokkaasti yhden järjestelmän avulla hallinnoimaan ja hyödyntämään kaikkea taloyhtiöitä ja kiinteistöjä koskevaa tietoa ja dokumentteja. Kanava Tietopalvelut lanseerasi Premisin isännöintipäivillä 17.9.2015 ja ensimmäiset asiakastoimitukset ovat nyt käynnissä. 

Premis pohjautuu Kanava Tietopalveluiden kehittämään, Microsoft Dynamics CRM:lle toteutettuun geneeriseen toiminnanohjausalustaan. Korkean automaatioasteen tuotteita käytetään tällä hetkellä mm. matkailu- ja rakennusaloilla erityyppisten tilojen, resurssien ja tehtävien hallinnassa.

Kanava Tietopalvelut Oy jatkaa sijoittajille ja omistajille tehtyjen tiedonhallintaratkaisujen kehittämistä.

Lisätietoja:

Takaisin etusivulle