9.9.2016

Seinäjoen jalkapallostadion rakentanut Conline Oy osaksi FinCap-yhtiöitä

Stadionurakan toteutuksen laatu ja nopeus vakuuttivat FinCapin omistajat

FinCap Oy on ostanut vaasalaisen rakennusyhtiö Conline Oy:n. Conline on vuonna 2010 perustettu rakennusyhtiö ja sen liiketoimintana on rakentaa asuin- ja liikerakennuksia. Conline Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 6,6 miljoonaa euroa. Conline Oy:n nimi vaihtuu FinCap Kiinteistökehitys Oy:ksi. Conlinen omistavat Olli Kuusisto ja Jarmo Kuusela, jotka jatkavat FinCap Kiinteistökehitys Oy:n osakkaina.

Conlinen suurin rakennusurakka on Seinäjoen uuden 15 miljoonan euron arvoisen jalkapallostadionin rakentaminen yhdeksän kuukauden aikana.

– Seinäjoen jalkapallostadionin urakka toteutui uskomattomalla nopeudella, aikataulut pitivät ja rakentamisen laatu oli korkeaa. Koska FinCapin suunnitelmana on toteuttaa rakennusprojekteja rahastoillemme ja sijoittaja-asiakkaillemme, näimme, että Conlinessa meillä on sellaiset tekijät, joiden kanssa voimme toteuttaa mittaviakin hankkeita luottavaisin mielin, sanoo FinCap Oy:n hallituksen jäsen Janne Kotamäki.

–  Myös muut sidosryhmämme ovat toteuttaneet Conlinen kanssa useita merkittäviä rakennushankkeita, kertoo Kotamäki.

– Liittyminen osaksi FinCap-yhtiöitä avaa Conlinelle mahdollisuudet suurempiin kiinteistökehityshankkeisiin. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueiden lisäksi muualle Suomeen. Olemme jo palkanneet kasvukeskuksiin uusia avainhenkilöitä, kertoo FinCap Kiinteistökehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Kuusisto.

Takaisin etusivulle